Haber

Süper Lig’de galibiyet alamayan tek takım Samsunspor oldu

Trendyol Süper Lig’de son 9 haftada galibiyet alamayan tek takım Samsunspor oldu.

Süper Lig’de 11 yıl aradan sonra bu sezon mücadeleye başlayan Samsunspor, artık istenileni veremedi. Kırmızı-Beyazlılar sezon başında Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdı ve takımın başına Alman teknik direktör Markus Gisdol getirildi. Gisdol öncesinde çıktığı 7 maçta 6 yenilgi ve 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, RAMS Başakşehir karşısında oynadığı son maçtan golsüz berabere ayrılarak galibiyet özlemini sürdürdü.

Ligin 9. haftasında Pendikspor deplasmanda Konyaspor’u 2-1, İstanbulspor ise evinde MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek kazanamayan tek takım Samsunspor oldu. Samsun temsilcisi, çıktığı 8 lig maçında 6 yenilgi ve 2 beraberlik ile ligin son sırasında yer aldı.

Trendyol Süper Lig’de en fazla galibiyeti 9 üzerinden 9’la Fenerbahçe alırken, sarı-lacivertli takımı 8 galibiyetle Galatasaray takip etti.

Samsunspor, ilk 8 maçında Sivasspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Başakşehir karşılaşmalarından 3 puanla ayrılamadı ve yoğun yağış nedeniyle ara verilen karşılaşma İstanbulspor ile oynanacak. 8 Kasım’da.

Samsunspor, 29 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü’nü yenerek galibiyet özlemine son vermek istiyor. -SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu